top of page

Hva er passninger?


Forrige uke ble de fleste nasjonale smittevernstiltakene fjernet slik at vi kan begynne å gi passninger igjen. Men hva er egentlig passninger, og hvorfor gjør vi de?

Passninger er fysiske justeringer i en yogaposisjon. Passninger skal hjelpe deg til å komme ut av hodet og inn i kroppen. En passing gi deg mulighet til å oppleve posisjonen mer gjennom sansene samtidig som den gir deg en bedre idé på aksjonen i stillingen. Vi ønsker også å gi en korreksjon for å sikre en balansert belastning av kroppen for å forebygge skader. Under avspenning stimuleres det parasympatiske nervesystemet ved et lett trykk på skuldre eller massasje i nakken. Utover det er magien av omsorgsfull bevisst berøring et sterkt verktøy i en verden der mange føler seg ensomme, isolerte og rett og slett ikke får nok fysisk kontakt.


Med det sagt kan noen også oppleve berøring som ubehagelig og ønsker derfor ikke berøring. Dette respekterer vi selfølgelig. I det tilfelle er det fint om du gir beskjed til yogalæreren før yogaklassen.


Vi gleder oss til å komme litt nærmere hverandre igjen!


75 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page