top of page

Workshop med Maria Svalin i mars!

Oppdatert: 26. jan. 2022Du kan gleder deg til en spennende og innholdsrik workshop med Maria Svalin, en av våre yogalærere ved det Nordiska Yogainstitutet i Stockholm.

11.-13. mars 2022 kommer Maria fra Sverige for å undervise klasser og workshop hos oss på Yogarom i Brumunddal.


Maria Svalin er sertifisert Viryayogalærer (500 timer), utdannet innen Virya Rehabyoga, Virya Restorative, ViryaTerapi, Virya Mobility & Strenght, Virya Vinyasa, Pranyjama og Meditasjon samt Virya PT. Hun har en utdanning i Yoga Nidra i tillegg til at hun er sertifisert som RasaYogalærer (300 timer). For tiden holder hun på med en 300-timers utdanning i Traumetilpasset yoga (TAY) med Josefin Wikstrøm. Fra 2014-2020 drev hun Studio AnahatYoga i Nyköping.


Maria tok oss med storm i sin måte å undervise på. Hun er dyktig, inkluderende, varm, ekte og med glimt i øyet. Med fokus på riktig biomekanikk og kompetanse omkring anatomi bidrar hun til en større forståelse og bevissthet i forhold til din egen kropp, og hvordan du skal bevege deg for å bli sterkere og for å forhindre en ensidighet i ditt bevegelsesmønster. Hennes fokus er din kropp, din pust og din matte, her og nå.


Fredag

17.00 - 19.00: Dynamisk Yoga

Vi utforsker evnen til bevegelse på alle plan og hvordan bevegelsene forplanter seg gjennom resten av kroppen. Små og store bevegelser, flyt, styrke, fleksibilitet og kroppsforståelse. Vi fokuserer ekstra mye på kroppens bakside for å bygge styrke, men også på en indre mykhet til deg selv og dine egne evner og prestasjoner.


Lørdag

9.00 - 11.30: Workshop

Denne dagen vil vi jobbe med å bevisstgjøre bevegelse gjennom hver kroppsdel for å finne ut hvor det er frihet og hvor det er begrensning. Vi vil jobbe progressivt og strukturert slik at du får tid til å lytte, kjenne etter, og føle hva som skjer, og hvordan det skjer. Vi utforsker kroppen og leddenes egenskap til bevegelse og utbredelse.

11.30 - 13.00: Lunsj

13.00 - 15.30: Workshop (fortsettelse)

16.00 - 17.00: Restorative Yoga

Vi avslutter i stillhet for å gi kroppen tid til å fange opp dagen. Vi vil jobbe med restituerende og rehabiliterende posisjoner for gjenoppretting, hvile og mulighet for å lande.


Søndag

9.00 - 11.30: Dynamisk Yoga

Myke bevegelser nært gulvet for å få i gang sirkulasjonen og flyten i kroppen. Sammen med pustingen får kroppen bevege seg fra innsiden og ut for at du skal finne din egen rytme og din egen flyt. En rolig og sakte gjennomgang av hele kroppen der du får mulighet å rette fokuset innover. Denne klassen avsluttes med meditasjon, pusteøvelser og Yoga Nidra.


Pris (inkl. varm lunsj på lørdag):

Early bird pris / påmelding før 3. desember: Kr. 1900

Ordinær pris: Kr. 2100144 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page