top of page

Lærerne

Hvem du treffer på Ringsaker Yogafestival!

img_2469_edited_edited.jpg

Aina Sørum

Aina Sørum er fra Brumunddal og oppdaget yoga for alvor i 2017/18. Aina jobber som sykepleier ved Hamar sykehus og har tidligere vært aktiv både innen turn og håndball. I starten var det den fysiske gevinsten hun var ute da hun begynte med Yoga. Hun savnet både styrken, smidigheten og balansen, som gradvis forandret seg med årene. Etter hvert ble hun også nysgjerrig på yogaens andre effekter og hvordan yoga kunne påvirke sinnet, gi andre innsikter og perspektiver. 

Aina tok en 200- timers yogautdannelse i ViryaYoga 2019/2020 i Stockholm ved Det Nordiska Yogainstitutet. Hun holder på med en 500-timers sertifiseringsutdannelse og har fullført påbygningskurset i ViryaVinyasa. Høsten 2023 fullfører hun Virya Puls og Passningskurs.

 

Aina ønsker med dette å utvikle egen yogapraksis, men har også et ønske om å dele kunnskap, glede, erfaring og entusiasme videre til andre.

Aina driver yogastudioet Yogarom sammen med Jana, og er med og arrangerer blant annet Ringsaker Yogafestival og ulike workshops.

24074369-2BEC-47B5-9679-1B2D733F9E02_edited.jpg

Jannicke Wiel 

Jannicke Wiel har drevet Oslo Yoga siden 2002, og har skrevet bøkene "hva er YOGA" og "YOGAMAGI", sistnevnte sammen med Vibeke Klemetsen. Hun studerte yogafilosofi og meditasjon i India i 8 år på 1990-tallet. Siden det har Jannicke brent for å dele yoga med andre. Hun har arrangert Oslo Yogafestival årlig siden 2005, og leder Oslo Yogas grunnleggende yogalærerutdannelse. www.osloyoga.no 

YOGAMAGI - Vi kan alle ha dager da vi trenger å gi oss selv en boost for å stå sterkere i oss selv eller gi oss selv økt motivasjon, glede, ro eller energi. I denne oppløftende workshopen får du oppleve hvordan du kan bruke mentale verktøy for å forsterke hvordan utvalgte yogastillinger påvirker sinnstilstanden vår. Når vi bruker yoga til å hente fram mer av potensiale vårt, kan vi få økt mestring, selvtillit og indre styrke. Workshopen inneholder både yoga, avspenning, chanting og samtale. 

24074369-2BEC-47B5-9679-1B2D733F9E02.jpeg
IMG_3013_edited.jpg

Monika Jonsdal

Monika ble introdusert for yoga av ei venninne i 2020 og ble bitt av basillen.

Hun er barnehagelærer og jobber i en barnehage på Stange. Barn i dag lever et hektisk liv med mer stress enn tidligere. Derfor mener hun yoga kan gi barn verktøy til å mestre nettopp stress og stå stødigere i livets mange utfordringer. Yoga gir fysisk aktivitet kombinert med fokus på pust og avslappingsøvelser.

Med motivasjon og heiarop fra både Aina og Jana, tok henne høsten 2021, en yogalederutdanning for barn, ved Oslo yoga. 

Monika holder kurs på Yogarom og deler her sin glede for yoga sammen med barn.

Jana S. Sørum

Yoga kom i livet hennes i 2019 etter en lang og vanskelig tid med sykdom. For henne var yoga en metode for å hele kropp, sinn og sjel fra en spiseforstyrrelse som hadde tatt over livet hennes. Yoga har lært henne å erfare seg selv på innsiden, istedenfor å dømme seg selv fra utsiden. Hun er utrolig takknemlig for å ha oppdaget yoga, og ønsker å skape et «rom» der andre kan erfare yogaens kraft. 

Jana tok en 200-timers yogautdannelse i Viryayoga i 2019/2020 i Stockholm ved det Nordiska Yogainstitutet og holder på med en 500-timers sertifiseringsutdannelse. Hun har blitt mer og mer interessert i meditasjon og mindfullness og deltok i 2021/2022 i en ett års fordypning i mindfulness med Viggo Johansen, Ivar Vehler og Vigdis Garbarek. 

Jana driver yogastudioet Yogarom sammen med Aina og er med og arrangerer Ringsaker Yogafestival. 

foto%2012.07_edited.jpg
29f38338-559e-41a1-9843-75760f59662d.webp

Tanja Evensen

Tanja er en energisk og engasjerende dame som bor på Hamar. Hun har en BA i økonomi og administrasjon, samt en modul i prosjektledelse fra masterstudier på BI. Hun er også tidligere volleyball-spiller på elite nivå og har stor interessen for trening, bevegelse, mental trening, anatomi og helse og startet med yoga i 30-års alderen. Siden da har hun bare blitt mer og mer fasinert av filosofien, teknikkene og alt Yoga har å by på.  

Tanja har en utdanning innen Hatha yoga, yin- og yoga nidra, samt at hun også har en utdanning innen livsstyrketrening. 

Tanja kommer til å ta deg med på en yogaklasse med innspill av Hatha og yinyoga og avslutter dagen med en deilig yoga nidra. En time med fokus på selvivaretagelse. 

Nina Butler

Nina er en kreativ formidler, gründer og yogainstruktør. Hun er en eventyrer, og elsker å lage unike, skreddersydde opplevelser som åpner sinn og utvider hjerter. Nina mener at ansvarlig, bærekraftig reise - gjort på riktig måte - har makten til å bygge bro over kulturelle og økonomiske skiller, og skape positiv langsiktig effekt.

Nina vokste opp i den sørafrikanske villmarken og streifet barbeint under solfylte himmelstrøk, i ærefrykt for jordens underverker. Hun var en drop-out fra videregående skole som byttet ut klasserommet mot en yachtskipper-kvalifikasjon, og begynte å jobbe på private yachter i Middelhavet som 16-åring. Dette ga henne mye åndelig, kulturell og spennende erfaring fra rundt om i verden. Hun navigerte til slutt tilbake til formell utdanning, og forsvarte en doktorgrad i filosofi i 2015. Kort tid etter lanserte hun en oppstart som tilbyr skreddersydde, flerspråklige yogatreninger på nettet. Dette blir også en personlig yogareise- og opplevelsesvirksomhet, samt ulike konsulentmuligheter innen merkevarestrategi og kommunikasjon. Nina er for tiden basert i Oslo, Norge.

Nina starter dagen med en inspirerende vinyasaklasse.

60220483-F740-4C34-AF26-3E96A8F36FE1.jpeg
bottom of page